Известие

Collapse
No announcement yet.

Мнение по въпроса...?!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Мнение по въпроса...?!

как мислите.... заслужава ли си да бия път от софия за тази колица?!?

http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?...738&f1=details

оп.. въпрос е с "Ъ", недоглеждане

Оправих ти недоглеждането
    Last edited by tonov; d.m.y г., 10:10.
    1986 Alfa Romeo Sprint ex.
    1993 Fiat Croma 2.5 TDI ex.
    1999 Citroen Saxo 1.0
    Never Give Up! Just keep walking... ®

Ми колега пише, че е 101 коня, а аз за такава алфа не съм чувал дето да е 101 коня. 1.6 е 120к.с. Иначе изглежда много добре и до колкото виждам е с брони от QV, може стария й собственик да си я е гледал.

Comment

Първоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщение
      Ми колега пише, че е 101 коня, а аз за такава алфа не съм чувал дето да е 101 коня. 1.6 е 120к.с. Иначе изглежда много добре и до колкото виждам е с брони от QV, може стария й собственик да си я е гледал.
      ако не ти се дават 2-3 бона за стягане,преди да я купиш,направи следното
      1.Покарай я няколко километра,провери да ли влизат всички скорости и как е съединителя.
      2.Тествай спирачките
      3.Ако всичко е ок ,минавай през сервиз и комп диагностика.
      п.п Как става така ,че всички коли при джамбазите са на 120-130 хил километри

Comment

Ако тръгнеш да я взимаш задължително мини през некой сервиз. Гледам, че познаващ Сашо (Lisan), така, че мини да я погледне преди да платиш

Comment

За 20лв ти превъртат километража.И аз я гледах тая алфа пише,че е с леки забележки,но за да е толкова пари нз .....да няма некои скрит дефект !!!
          Alfa Romeo 145 1,4 TS ALFA FOREVER,GOLF NEVER

Comment

Първоначално публикувано от Psycho87 Покажи съобщение
            За 20лв ти превъртат километража.И аз я гледах тая алфа пише,че е с леки забележки,но за да е толкова пари нз .....да няма некои скрит дефект !!!
            абе напълно е възможно, ако съдиме и по волана от снимката... аз за тва питам, да ме посъветвате, че е чак в шумен и само да се разкарвам ей така....
            1999 Citroen Saxo 1.0

Comment

Първоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщение
              Ми колега пише, че е 101 коня, а аз за такава алфа не съм чувал дето да е 101 коня. 1.6 е 120к.с....
              а това пък е другото... алфа 101к.с няма! Какъвто и да е двигатела
              1999 Citroen Saxo 1.0

Comment

снимките са от тс 2000 г. новият капак на главата на двигателя, новата решетка, металните пръстени около уредите на таблото. е, 101 к.с. двигател няма, но и продавача е човек, и той може да сбърка. случат се и чудеса. но без оглед няма как да има обосновано мнение по въпроса... (и малко отклонение - аз до сега на неудряна кола не съм попадал - от 5 коли - и петте удряни - 100% попадение). малко ме притесняват боядисаните в основен цвят овални ивици на броните - не съм много сигурен, но те май трябва да са в черно.
                Last edited by serafim; d.m.y г., 15:59.
                sigpic
                Alfa Romeo 146 1.4 T.Spark Lusso (AR 33503) ZAR93000002178535

Comment

Наистина пластмасовите лайсни на борните трябва да са черни, което предполага, че са пребоядисани. Праговете може да са от QV, а може и да са нейните, но със залепени детелинки. Все пак ако са от QV, може да е щото предния и собственик е бил фен, може и да са такива щото такива е имало на автоморгата. Като цяло аз предпочитам да гледам коли в автентичен вид - оригинална боя, дори и да е със забележки, оригинални брони и т.н. Новата боя и брони, показва, че по някакъв повод колата е пребоядисвана или сглобявана наново

За километрите е ясно, че не е ясно Може единствено при оглед да се правят някякви догатки за реалните КМ по състоянието на колата и най-вече износването на салона. На тия коли мисля, че не може в компютъра им да се прочетат реалните КМ - който е по-запознат да каже пазят ли се някаде в компа

Иначе и мен малко ме притеснява цената - все пак тоя модел все още не е съвсем по 2000 лв. Рагледах в мобиле - цените са от 2000 до 5500, въпреки че в нета понякога се пишат по-ниски цени защото търсачките ги подреждат по възходящ ред. Все пак ако струва толкова ми се вижда прекалено "тънка" за да е много добра

И в края на краищата, единственото реалистично мение е след оглед от някои който "чува петлите" и диагностика
                  Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
                  Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

при реален оглед би трябвало да се гледат и лепенките за сменени консумативи - при нормално отношение към колата такива лепенки трябва да има - за ремъка и маслото, че и за др. евентуално. като се събере информацията от външния вид на колата, какво пише по лепенките, и опитно ухо за мотора, горе-долу истината ще излезе наяве. пък за диагностиката - тя може да се направи и на място, при добро желание пък (да речем в моя конкретен случай е така) - може да се издири и предишния собственик... и също е добре (след като продавача не занае какво продава ) да продиктува номера на рамата WIN - веднага ще стане ясно каква е колата.
                    Last edited by serafim; d.m.y г., 19:40.
                    sigpic
                    Alfa Romeo 146 1.4 T.Spark Lusso (AR 33503) ZAR93000002178535

Comment

Първоначално публикувано от MogaTa Покажи съобщение
                      абе напълно е възможно, ако съдиме и по волана от снимката... аз за тва питам, да ме посъветвате, че е чак в шумен и само да се разкарвам ей така....
                      Колега,ако искаш разбери точно къде е и ми пиши на лични,аз ще отида да я огледам добре.Все пак работя във сервиз и ако си струва ще ти кажа,ако не е менте обявата нещо де.
                      Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
                      Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

като пари е учудващо малко за това което се вижда,но ако е истина колата си е гот.

Comment

Хич не се чудете на цената!Съвсем реална си е,като за кола на 9 години.Една е цената,която си мислиме ,че струват колите,а съвсем друга е тая по която могат да се продадат.При една диагностика е лесно да се провери превъртан ли е и колко пъти километража,но това няма особено значение.Важното е състоянието на колата.Тоя модел никой не го взима,за да го държи в гаража.Без особен риск мога да кажа,че въпросната колица е на около 300 000км.Обясненията за прословутите пенсионери,които са я карали тука не върви.До сега съм виждал малко пенсионери с алфи и всички твърдят горе-долу едно и също:не е за мене тая кола.Прекалено е буйна!
                          Така,че нека колегата Xtrime7 я прегледа и си каже мнението.Останалото е гадане по гълъбови аки!
                          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Working...
                          X